Het gezelligste koor van Breukelen

VACATURE: DIRIGENT(E)
Ons dameskoor is op zoek naar een leuke enthousiaste dirigent(e) die per 4 september 2023 ons koor wil dirigeren tijdens repetities en optredens. Het koor bestaat uit circa 35 dames en zingt voornamelijk gezellig Nederlandstalig repertoire met begeleiding van orkestbanden.
Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ineke van Rossum via 0648 265 653 of bestuur@breukelsglorie.nl .

Welkom op de site van Breukels Glorie

Wij zijn een enthousiast dameskoor uit Breukelen dat bestaat uit circa 35 leden. Bij ons geldt: “Gezellig meedoen met zingen is belangrijker dan goed kunnen zingen”. Natuurlijk zingen we ook goed. We worden dan ook veel gevraagd voor optredens.

Wij zingen Nederlandstalige liedjes waarbij we begeleid worden door orkestbanden. Af en toe is er een liedje dat wordt begeleid door de accordeon die bespeeld wordt door ons koorlid Madelon.

Lijkt het je leuk om ons te boeken? Vul dan via ons contactformulier in en wij nemen contact met je op! Of stuur een email aan: info@breukelsglorie.nl

Lijkt het je leuk om bij ons koor te komen zingen? Vul dan bij contact het contactformulier voor lidmaatschap in. Of stuur een email aan: info@breukelsglorie.nl

Liever live-contact? bel dan met Ineke van Rossum via telefoonnummer: 0648265653.

Bij het lezen van onze website komt u alles te weten over ons gezellige koor, repertoire en optredens.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen via deze link.