Het gezelligste koor van Breukelen

Hoe het begon…

Dameskoor “Breukels Glorie” is opgericht in 2010 door een aantal enthousiaste dames en twee heren, die graag wilden zingen. De heren verzorgden de muziek op hun accordeon.
Het koor bereikte al snel het aantal van 50 zanglustige dames, die zich graag de oudere jongeren noemen. Het oudste lid is 87 jaar en zingt nog vrolijk mee! De heren en hun accordeon zijn vertrokken en we zingen nu met een geluidsband.

Bij dit leuke dameskoor staat de gezelligheid op nummer één. We laten ons graag horen op festivals, jaarmarkten, koordagen, etc. Zo hebben wij opgetreden in Tivoli-Vredenburg en Paradiso. Wij zingen ook graag in verzorgingscentra en op feesten en partijen.

Het repertoire bestaat uit gezellige (hoofdzakelijk) Nederlandse, liedjes, afhankelijk van de doelgroep waarvoor wordt gezongen. Wij hebben ook een kerstrepertoire en het geheel staat onder leiding van onze gezellige dirigente en “spring in ’t veld” Hanny.

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Of wil je graag dat ons koor bij jou komt zingen? Stuur dan een berichtje aan info@breukelsglorie.nl of via de contactgegevens op deze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ook komen luisteren op onze wekelijkse maandagavond repetitie van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Regenboogschool in Breukelen.

Een muzikale groet,

Gerda, Ineke, José, Trees en Yvonne (bestuur)