Het gezelligste koor van Breukelen

Lid worden

Breukels Glorie verwelkomt u graag als nieuw lid. Klik op aanmeldingsformulier lidmaatschap. Stuurt u liever een mailtje dan kan dat via info@breukelsglorie.nl Wij nemen zo snel mogelijke contact met u op. Liever live contact? Bel dan met een van de bestuursleden via 06 48265356(Ineke van Rossum) of 06 27476953 (José Zondervan).

Als koorlid wordt van u verwacht dat u aanwezig bent op de repetities en optredens. Het eerste deel van de repetitie starten we zittend met inzingen (stemoefeningen) en werken we aan het oefenen van ons repertoire. We hebben een pauze van circa 15 minuten waar we gratis thee en koffie verstrekken. Na de pauze zingen we staand verder uit ons repertoire.

U krijgt een muziekmap in bruikleen. Het is leuk als u na een aantal keren de liedjes uit het hoofd kunt zingen zodat u beter op de aanwijzingen van de dirigent kunt letten. Als dat niet haalbaar is, geen probleem dan houdt u uw map erbij. 

De optredens (doorgaans 2 x 30 tot 40 minuten) zingen we staand voor publiek. Het is de bedoeling dat uw conditie goed genoeg is om dit vol te houden.

Indien mogelijk gebruiken we standaards waarop de muziekmap kan staan. Ook hier geldt dat het handig is dat u de liedjes uit het hoofd kunt zingen. Geen probleem als dat niet lukt.

Tijdens de optredens draagt u eigen kleding in de voorgeschreven kleurcodes met accessoires (in bruikleen van het koor).

Aanmelden? Klik op Aanmeldingsformulier.