Het gezelligste koor van Breukelen

Over Ons

Dameskoor Breukels Glorie is opgericht in 2010 door een aantal enthousiaste dames en twee heren die graag samen wilden zingen. De heren begeleidden op hun accordeon het gezang van de dames. Het koor bereikte al snel het aantal van 50 zanglustige dames, die zich graag de “oudere jongeren” noemen.

Inmiddels zijn de heren vertrokken en zingt het koor met een geluidsband en bestaat nu uit circa 35 leden.

Bij ons staat gezelligheid op nummer één. We laten ons graag horen op evenementen als jaarmarkten, festivals, koordagen, etc. Wij hebben opgetreden op koordagen in de Poptempel Paradiso in Amsterdam, Tivoli-Vredenburg in Utrecht, Abcoude, Amstelveen, IJsselsteijn, Hoorn en Monnickendam.

Wij vinden het ook leuk om te zingen voor mensen in verzorgingscentra, op feesten en partijen. Wij maken graag een feest van ons optreden.

Het repertoire van Breukels Glorie bestaat veelal uit leuke  Nederlandstalige liedjes met soms een serieus tintje. Af en toe maken we een “uitstapje” naar een Engels liedje.
Uiteraard stemmen wij ons repertoire af aan de doelgroep waarvoor we optreden. Meer informatie over ons repertoire? Klik hier.

Heeft u zin om bij ons te komen zingen? Of wilt u graag dat ons koor bij u komt optreden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier aspirant-lid of contactformulier boekingen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen met een van de bestuursleden op telefoonnummer 06 48265653 (Ineke van Rossum) of 0627476953 (José Zondervan). Uiteraard kunt u ook komen luisteren op onze wekelijkse repetitie op maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in de O.B.S. De Regenboog, Heycoplaan 13, 3620 AC Breukelen.

Een muzikale groet namens het bestuur,
Ineke van Rossum-Spruit Koopmans (a.i. voorzitter, penningmeester)
Gerda Wiegmans-van Rijn (alg. bestuurslid, commissie lief en leed)
José Zondervan (alg. bestuurslid, activiteitencommissie)
Sanja de Greef (alg. bestuurslid)
Truus Jongeling (alg. bestuurslid)